Instagram.




Kan bara säga att jag fastnat där! Och glömmer hela den här skiten. Sorry.

En vacker dag - inte idag - lovar jag att uppdatera om både det ena och det andra.
Men nu är jag bara så trött på det mesta (pengabrist, min telefon, Anticimex, vädret, you name it....)
så det får vänta.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-29 @ 22:00:04   

Aj niiiid...



Ja vad behöver jag inte..?
...fast just nu är PENGAR det enda som snurrar i min lilla skalle. Har stora summor utlånade åt både höger och vänster, vilket i sin tur betyder en stor summa lånad av min far för att klara av en handpenning på lägenheten, och inom en snar framtid kommer jag sitta med dubbla månadskostnader om inte huset blir sålt snabbt.. Vilket känns så fruktansvärt jävla tungt, samtidigt som jag vet att det måste ske. Helst nyss.
Och sen då?
Jag behöver en bil för att ta mig fram, ett par nya bröst för att slippa hata mig själv, och en utlandssemester - tack - för att kanske kunna bli av med mina stress-tics jag dragit på mig och koppla av från alla skitmåsten som kretsar i mitt miserabla liv. Vilket alltså betyder peeeengaaaar! Fan va deppig jag blev nudå....

Hatar kvällar och ensamhet.



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-20 @ 23:30:37   

Tack och hej!


Om inte min telefon (eller appen?) hade flippat ur varje gång jag vill publicera en bild, så hade det funnits en hel del av den varan här just nu..
..men det får istället vänta till sen.

Hejdå härliga gröna sköna varma goa Göteborg!
Men nu sitter vi äntligen på bussen på väg mot Jämtland igen, och det känns grymt skönt. Oavsett om jag kunnat spatsera i shorts och linne idag, och kunnat byta kyliga Östersund mot det nästan vilken dag som helst, så saknar jag allt som finns däruppe. ❤

Vet inte hur jag ska sitta för att rumpan inte ska somna, och jag hoppas verkligen verkligen vi stannar snart så jag får köpa nåt att dricka för jag törstar snart ihjäl... :(
Inte nog med det så kommer jag kliva av den här rullande dansskolan lagom till att jag börjar jobba imorrn bitti, och jag antar att inte bara rumpan utan även huvet är helt paj då.

Ett stort grattis förstås till oss för de priser vi fått med oss hem efter helgen! Wohoo! Och ett 'nu jävlar ska vi visa dem nästa gång' till alla våra duktiga som tyvärr inte räckte hela vägen fram...

Näe nu ska jag göra ingenting en stund.
Over and out.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-20 @ 21:33:06   

Och!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPIS! ❤❤
Du har tio minuter kvar av den, och sover säkert även, men ändå ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-18 @ 23:49:39   

#


Har efter att tävlingen tagit slut för våran del idag, både hunnit träffa Lina för en stoooor fika (som att jag skulle gjort nåt annat idag...) på ett jättemysigt café några gator bort. Hon bakom kassan undrade om jag verkligen skulle "äta så mycket?" japp! Det kunde hon ju fethaja, hur lätt var det att välja mellan smulpaj och snickerskaka liksom? Haha Sen hoppade vi på en vagn ner till Nordstan där jag va jävligt nära att sticka en nål eller fem genom örat om det inte varit så grymt dyrt! Köpte mig istället ett par nya örhängen ;) oxå de stoooora såklart.
Hann inte mer än säga hejdå till henne innan jag sökte upp nästa vän.
Mötte upp Angelica och Tache två kvarter ovanför vårat vandrarhem, och sen promenixade vi genom Göteborg strax över en timme, snicksnackandes om allt möjligt, och med blåsor under fossingarna som resultat.... Great. ;)
Tack tjejer för trevlig fredagkväll! ❤
Promenaden kändes dock som lite plåster på mina sår efter allt socker jag stoppat i mig idag :D så jag avslutar med en fin tag à la Instagram:

#ontsomfanmenvärtsomfan

Puss och hej! Trött tjej.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-18 @ 23:46:46   

Game on.


En dimma av hårspray lägger sig sakta i Svenska Mässan, ögonen blir blinda av alla paljetter, och öronen kommer jag vilja amputera innan söndag är här...
...då vet man att discotävling står på schemat.
Lagledarträff nu, 30min till start.

Game on!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-18 @ 11:29:05   

Om vi säger såhär...


...det roligaste man kan göra i en buss är visst att ta kort på sig själv!!
Har gjort detta sen vi lämnade stan imorse haha typ åtta timmar sen... :P
Sen sitter jag och fixar till korten, och publicerar dem lite här och där. Japp, jodå, sjupp! (det sista är ett sånt där norrländskt ja, ni vet när man drar in luft i munnen..)

Vi har cirka tio mil kvar innan vi når götet och vårt vandrarhem, och ni får gärna gissa hur jag kommer spendera dem.. ;)

PUSS!



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-17 @ 20:32:35   

Bussigt! :)


Sitter inklämd med femtio andra i en buss mot götet nu. Första gången på länge vi inte har dubbeldäckare, och det när vi är som flest (?) nåååja... Jag har i alla fall turen att sitta ensam på mina två säten, fånen kanske kan få det ena när jag lägger ifrån mig den haha ;)

Somnade tillslut igår, och vaknade i panik! FUCK! En halvtimme till bussen går och jag som skulle göra tusen saker innan! Tusen saker hann jag inte med, yrade runt som en vingklippt humla, men hann slänga i mig en kopp svart och rycka ur laddaren ur väggen
*jävligt viktigt*
Glad som fan att jag packade i förrgår, bara en handduk som jag la ner extra idag.. Hade missat den ;)

Ska nu ögna igenom startordningen, sen kanske en av de fyra(!) skräptidningar jag hann roffa åt mig samtidigt som jag irrade in på Konsum och köpte strumpbyxor för ett av mina ombyten i helgen. Jaaa, kan ju inte ha samma kläder de här dagarna det fattar ni väl! :P
Min "uppgift" är väl att springa (gå fort) runt och vara snygg tillsammans med alla andra tränare?? Haha
Penna och papper i hand och ett 'heja heja friskt humööör' på läpparna ;)
Seriöst? Ja.

DISCO-SM HERE I COME! ❤

Nä, nu blir det till att stoppa en Alvedon i kakhålet. Startordningen får vänta. Har liksom tid på mig. Ses sen.




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-17 @ 11:03:13   

Inse fakta.


Det är så mycket enklare att se framåt när inte alla bra minnen rycker undan fötterna för en hela tiden.. Det är alltså enklare att inse att valet man gjort är något bra, när allt är åt helvete. Precis när man tror att det börjar lossna dessutom. Oförståelse och patetisk hämndlystnad à la en fjortonåring "gör du så, gör jag så" svider i både mina ögon och hjärta idag, låter det stanna där och går inte in nåt djupare i vad som hänt, tröttheten är grymt påtaglig om vi säger så. Men som vanligt hamnar jag här i sängen med för många tankar, som åter igen förblir olösta och jag kommer ännu en morgon vakna med påsar under ögonen och en jobbig känsla som inte vill försvinna. Men ja, när allt går åt helvete så ser man ljuset på ett annat sätt. Det KAN inte annat än bli bra det här!
Och näe jag kommer aldrig kunna lova att inte gråta var femte minut om du inte slutar såra mig var femte minut. Fatta det. Men du slipper i alla fall se den delen av mig, det har du rätt i.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-17 @ 01:10:48   

What's new?


Ja förutom att jag nästan blev av med ena ögat i nån sorts klösattack från en trotsig vildkatt för nån timme sen, och det andra - eller i alla fall ett blått avtryck - av obetänksamhet vid läggning av ja, samma vildkatt....så har man alltså gått och köpt sig en lägenhet på 'bättersia' :P Tjohej! Och ursäkta? Haha.. Gick på ett ögonblink ungefär, har inte fattat det själv än, samma lägenhet som jag tackade nej till vidare budgivning på faktiskt, blev uppringd av mäklaren i måndags då den andra killen dragit sig ur vid kontraktsskrivningen, och så erbjöd hon mig den innan hon annars skulle lägga ut den igen. *yay*
Sååådäääär! Rent utsagt.
;) inflytt 15e juni. VIKTIGT! Hjälp mottages tacksamt vid renovering av lyan...


Svider i skallen nu. Varvar ner(?) denna söndag med Partaj på kanal fem - sjuukt roligt program! - innan resten av veckan ska planeras för att fungera i allt detta hattande hit och dit..

Morsning!



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-13 @ 21:31:42   

Tuff tuff tuff...


Och här ligger jag :)
Längst upp i en slaf om tre, i en kupé i en tågvagn och destination Östersund. Hoppade på nattåget ner till Skövde igår kväll, blev hämtad av Judith i morse och sen åkte vi raskt iväg till Dansverksta'n i Tidaholm. Utbildning. DANS. Tjohej vad jag kommer ha träningsvärk imåra! :D *yeeeeees!*
Vi har pinnat igenom både uppvärmningar, nybörjar- och fortsättningskoreografier, genomgång och feedback på sju timmar och sen var det "tack och hej för mig". Intensivt och kul som fanken! Men skönt nu när det är över förstås och jag får åka hem till lillan igen ❤ NÄSTAN en hel goshelg får vi, hela söndagen och en halv lördag. Den andra halvan av morgondagen kommer tyvärr gå åt lite mer städ och fix (som om jag inte städat tillräckligt...blää) inför visning av huset klockan 12. Komsi komsi !
Tack mamma och pappa för barnvakten..! Och tack 'moster Madde' för rensning av avlopp och allt sånt där annat skrubb som jag helst av allt slipper om jag kan :) GULD är ni värda! Puss och kram och sovgott för nu stämplar tamigtusan fröken Ekwärn ut!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-05-04 @ 21:46:04