Äntligen campingdags! :)


Tog cykeln ner till Matmästarn och handlade lite smått och gott, för att göra en ny sats av brownies...
Finns inte många kvar av den förra omgången, och detta trots att vi frös in allihopa på en gång :)
Trodde att de skulle räcka längre om de inte fanns så tillgängliga, men att man var tvungen att tina dem har inte varit något större problem här. Kanske måste förvara dem ännu längre bort den här gången?
Hmm...fast risken finns ju att nån annan äter upp dem innan vi hinner i så fall..

Nåja, gjorde efter Leilas recept den här gången - då datorn inte krånglade - med glaze och allt! :)
Och med större vita chokladbitar i smeten, sist då smalt de ihop till små små sockerrussin vilket inte riktigt var meningen...

Nu hoppas jag bara att kakan hinner stelna tills vi ska åka på semester.
Vilket händer om cirka tre timmar :)    
Tjohoo!                                                     
*vill förstås ha med några bitar som färdkost* 

Dags för den årliga campingen haha, och vi beger oss ner mot Orsa ikväll där mamma och pappa Albertsson redan befinner sig.
För tredje året i rad åker jag och Robin på bilsemester, och även om vädret inte är så fantastiskt (regn regn och åter regn) så ska det bli jätteskönt att lämna stan för ett tag!

Helgen är snart slut, viket betyder att en av mina fyra semesterveckor har susat förbi utan att jag riktigt märkt det...
Och när vi kommer tillbaka har en vecka till gått  *usch*

Pratade en sväng med Kickan när jag var som mest i färd med mitt kakbak, och jag beklagade mig lite över att min mage inte står ut så mycket som jag tycker den borde.
Det ser ju fortfarande bara ut som jag ätit för mycket (brownies?) och inte att jag är fem och en halv månad in i en graviditet!
Ååååh tyyyypiskt.....
Men hon har nog kanske rätt i att jag ska vara glad att den är liten än, den lär ju bli större och jag hinner nog lessna på den innan det är färdigt... :)

Förstås har ju Jessie också hunnit med att både ringa och skicka sms (även denna helg.)
Det har blivit lite standard att hon med jämna mellanrum hör av sig, antingen fredag eller lördag kväll...
"Hon är förmodligen full..."  brukar vara vad Robin säger när detta händer, men NÄR ska hon ge upp?
Den här gången var tydligen samtalet en felringning, enligt det sms som dök upp nån sekund senare.
Det är ju inte så att han någonsin svarar på varken sms eller telefonsamtal, så att hon orkade förklara sig förstår jag inte....
Bättre lycka nästa helg? Eller så inte....

Nåja :)

Nu ska jag ta och packa resten av sakerna som ska med på resan, göra en sallad av alla grönsaker vi har i kylskåpet så de inte blir dåliga när vi är borta, vattna lite blommor och sen ta en dusch  :)
Och datorn kommer INTE få följa med på campingturen, så detta blir det sista inlägget på en vecka.
Vi vet inte riktigt när vi kommer hem, men ingen av oss tänker ju gå på Yran så vi har inte direkt någon brådska...


 Adios!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2009-07-26 @ 15:46:18   

Little Red Riding Hood :)


Har idag, efter mycket om och men :) och fem timmars runtrännande, kommit hem med ett äppelträd!  Tjoohooo!
Mamma kom och hämtade mig halv elva, och vi åkte då iväg på Växtvaruhuset. Där fanns inte mycket att välja bland, förmodligen efter att de hade rea förra helgen, så vi åkte vidare till Plantskolan eller vad stället nu heter, som ligger cirka 100 meter därifrån.
Där hade de faktiskt litegrann att välja mellan, men vi har båda två varit ute efter ett självfertilt träd så man slipper köpa två, men några såna kunde vi inte hitta. Alla träd ville ha en bättre hälft för att ge frukt....
Det fanns förvisso EN sort, ett "barnäppelträd" som tydligen gav en massa röda miniäpplen, men ska man ha ett äppelträd så ska man ha ett äppelträd, och inte nå jäkla minifjantäpplen...
Pyttsan tänkte vi och åkte vidare.
I Dvärsätt hade planten tagit slut, och deras handelsträdgård hade alltså stängt. Så i fortsatte till Krokomsportern, där de tydligen ska vara bra på blommor och sånt. Och visst fanns det några träd, men inte heller nån av dem var benägen att pollinera sig självt, vilket gjorde att vi åkte tomhänta från ett ställe till.  :(
När vi nästan nått stan igen, efter en tur genom Ås, bestämde vi oss för ett sista stopp på Rödön (näe vi tänkte inte så långt när vi var i krokom, så istället för att köra rakt fram i den lilla rondellen åkte vi til stan och via Frösön dit ut...)

De hade en himlarns massa fina amplar där och stooora änglatrumpeter.
Men inga äppelträd. Nix pix.
Efter ett litet missförstånd åkte vi i alla fall därifrån med en blomma till mamma. :)  Det hängde amplar åt både höger och vänster, men de man fick köpa, skulle man gå 50 meter upp på lägdan och bakom en röd lada för att hämta...
Vi plockade förstås ner en som var mycket närmare än så, och blev stoppade av en liten knappt svensktalande flicka som kom springandes efter oss och viftade med händerna och pekade.
Vad vi försökte köpa var förstås ett av deras "visningsexemplar"  - men hur i helskotta ska man veta att det var det?

   en sån här skulle man ha....   :)

Nåja...
Beslutade oss för att åka hem och läsa på lite om äppelträd innan det skulle bli nåt köp, så det gjorde vi.
Insåg när man läst lite, att det egentligen inte finns några träd som vill vara själva, om man då inte nöjer sig med bara blommor på det. * typiskt*
Det tar ju sån plats när det väl börjat växa att våran lilla tomt inte känns som att den kommer räcka till för två.
Men ett av träden som vi tyckte var allra finast borta på Plantskolan var ett som hette Rödluvan, och visade sig vara Jämtlands landskapsäpple (visste inte ens att vi hade nåt sånt...)
Och ett av de träd som skulle pollinera detta, var Västerbottens landskapsäpple, vilket vi tyckte lät lite kul eftersom släkten har sitt ursprung så.  :)
Så vi tog i alla fall bilen och brummade tillbaka för att köpa våra "Rödluvor"

.
              

Det andra får nog vänta lite, man behöver ju faktiskt inte sätta båda på en gång. Även om det kliar lite i fingrarna och skulle kännas bra att få det gjort .... :)
Har varit ute på gräsmattan en sväng och funderat över vart träd nummer två ska få stå, och kanske kanske kan man få grannen att klippa ner en av sina syrener lite så kommer det få plats bredvid...  *hoppas*

De flesta sagor brukar ju sluta bra, så jag tror denna också gör det  :)



Igår fyllde Robin år och jag hade tänkt överraska lite med att sätta upp ballonger under tiden som han var på jobbet. Enligt planer skulle han bara dit och fixa lite och göra en order, ungefär 4 timmar sagt mellan halv sex och halv tio, så jag tänkte att om jag sätter klockan på halv nio så borde allt vara klart tills han dyker upp. :)
Men när alarmet väl ringde tänkte jag att "jag snoozar liiite bara, jag hinner ju ändå" , och klev upp en halvtimme senare än jag tänkt.
När jag komer ner för trappen ser jag att altandörren är öppen, och att han redan är hemma!
Han blev förstås klar tidigare och for runt som en liten lämmel därute med gräsklipparen, istället för att kommit upp och tala om att han kommit hem.
Åååhh vad less jag blev!
På mig själv såklart, eftersom jag inte klev upp då jag tänkt, men jag sa åt honom att han fick stanna därute tills jag gjort det jag skulle.
Gick in igen och blåste lite ballonger och tog fram en tårta, för det är ju en given frukost när man fyller år! :)

    <--- viktigt!        födelsedagsblomma från min syster :)

            nytt sängöverkast, med tillhörande kuddfodral förstås,
men vi hade såklart inga extra kuddar...



Tog ett varv på stan när affärerna öppnat och jag köpte två mamma-byxor på H&M.
- det börjar bli lite lagom tjatigt att gå runt i mjukisbrallor hela dagarna nu, men det är ju det enda jag kommer in i... *suck*
....sportbh och mukisbyxor.... jippie...

   rabattkanten på plats!    
                                           
                                               och en ny duk på bordet i uterummet

Sen på kvällen hade vi ett bord bokat på Lilla Siam, för hela familjen. :) Alla Albertsson var på plats och jag, mamma och pappa.
Middagen var egentligen pappas och Jörgens födelsedagspresent från mig och Robin, det har bara tagit oss två månader att dra ihop det... hrm..
Min mat var så stark att jag troddde läpparna skulle trilla av ett tag, men det var sjukt gott!
Åkte sen hem hit för kaffe och tårta efter maten.

Jag tyckte i alla fall att kvällen var lyckad, och jag tror resten av gänget också gjorde det :)




Har även hunnit med ett besök på sjukhuset idag, då mormor förmodligen fått en lättare stroke inatt.
Men inte förrän tolv timmar efter hon klivit upp och insett att något är fel, ringer hon till mamma
Tjurstrompa!
Mamma förstod ju på en gång att allt inte stod rätt till, då det inte gick att höra vad hon sa, så hon åkte dit och hämtade henne och de åkte direkt in på akuten.
När jag och pappa kom in i rummet som hon fått, så var hon i full färd med att leta en flyktväg därifrån :)
"går fönstret att öppna? jaha vad bra, då vet jag vart jag ska ta vägen"
Och mamma försökte få henne att fatta att hon INTE fick kliva ur sängen och att det förmodligen var därför de fällt upp sidorna på den (som hon såklart försökte få ner)
Hon hade lappsjuka redan efter två timmar :) och tyckte det var fruktansvärt onödigt att sitta i deras säng, när hon hellre kunde sitta hemma.
Det var då inget fel på humöret i alla fall då hon skrattade mest hela tiden..
Jag fick hämtning av Robin därnere när han slutade jobba klockan nio, och då hade de väl precis konstaterat att de skulle behålla henne över natten, för att göra en skallröntgen antingen ikväll eller imorgon bitti.

På fyra timmar hade då cirka femton minuter ägnats åt mormor, och jag tycker att det är pinsamt dålig patienttillsyn...
Mamma fick gå ut och leta upp en kille som kunde komma med lite mat åt henne, då hon inte ätit mer än en risifrutti på hela dagen. För en person med diabetes, som mormor har, kan det ju vara rent av livsfarligt att inte få i sig mat på så lång tid.
Näe, pinsamt dåligt däger jag bara...


Jag skulle inte heller vilja vistas mer än nödvändigt på ett sjukhus i dagens läge...


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2009-07-24 @ 00:06:31   

En perfekt dag för att göra ingenting... eller jättemycket....


Ja, det har då inte varit nån bra början på den här semestern inte... i alla fall inte om man kollar på vädret... :(
Pissregn för andra dagen i rad, och tydligen ska det hålla på så hela den närmsta veckan. *blä*
Och jag som hade fått för mig att jag skulle upp och ta en promenad varje morgon, för att hålla rumpan i form :)
Än så länge har det ju inte blivit något av det... men jag har ju tre och en halv vecka kvar av semestern så jag hinner väl...
Har bett Robin ta med mina skitskor hem från jobbet, så jag kan gå trots regnet.

Men man kan ju även hitta på nåt annat på dagarna, nu när det inte finns möjlighet till att skaffa sig en solbränna :)
Tittade på en repris av Leila bakar i förrgår, och fick ett akut kakbegär!
Så jag tog och slängde ihop en sats av "Chocolate chip walnut brownies" som de så fint döpt dem till, med vit choklad och valnötter då förstås - och jäklarns va goda de blev! :)
Hade kunnat ta ut kakan ur ugnen lite tidigare för lite mer kladdkakekonsistens, men jag följde receptet den här gången.
Det gick däremot inte komma åt just hennes version, måste varit nåt fel på internetsidan, för hon hade även en mörk chokladglaze på sin, som förmodligen hade varit grädden på moset på den här skapelsen.
Men till nästa gång hoppas jag verkligen att jag kan få fram hur man gör den.  :)

              <--- Omöjligt att ta bara en :)

Vaknade igår och tittade såklart på Days of our Lives, men nu börjar till och med jag tycka att programmet är tjatigt - hör och häpna!
Det tar ju sån jävla tid för de där mupparna, och det händer INGENTING! Åååhh vad tokig jag blir!
*sliter mitt hår*
De trampar fortfarande på samma ställe som för en månad sen, och karaktärerna är en efter en dummare än den andre...
År in och år ut av "Sunset Beach" har nog härdat mig lite när det gäller idiotiska såpor.
Men jag kommer bli psyksjuk om jag måste fortsätta titta på det här skräpet... :)

Igår anlände våra köksgardiner, som jag sen fick pillra ihop innan det var dags att hänga upp dem.
Läste recensionerna om dem på nätet och blev lite skeptisk till om jag verkligen skulle våga beställa dem, för inte EN av dem var positiv! Alla klagade på konstruktion, och beskrivning och att det mest var nå fjaller (som farmor så fint skulle uttryckt sig)
Men när man väl parkerat alla grejer framför sig så fanns det egentligen inte så många ställen man kunde stoppa in alla de där pinnarna, så det gick liksom av bara farten, och var inte alls så svårt som folk fått det att verka.
Däermot så stämde inte riktigt beskrivningen med vad som faktiskt fanns i de små påsarna, men om man inte hittar "fem små metallrör", utan fem stycken i plast så måste man väl ändå fatta att de har samma funktion, eller?
Jag tycker då det i alla fall..

När det sen kom till upphängningen, så gjorde vi en egen variant då vi inte kände för att skruva en massa i taket.
Sprättade lite i sömmarna, och trädde på den som en vanlig gardin. Inga konstigheter :)

        något skrynklig, men vi har ju ingen strykbräda så.....

Robin åkte till jobbet strax före sex, och jag kunde inte somna om helt enkelt...
Därav mitt tidiga skrivande :)
Ligger dock i sängen fortfarande, eller nja ligger och ligger... vrider och vänder på mig är nog mer vad jag håller på med, för ingen ställning är tillräckligt bra längre än fyra minuter känns det som. Antingen så är det myror i fötterna, nackspärr, eller nån som tycker att det blir för trångt när magen ligger mot madrassen...

Vi har en liten grej jag och älsklingen...         
På superstarts hemsida kan man välja en bakgrund som ändras beroende på tiden på dygnet, med en liten groda och en liten nyckelpiga som hittar på en massa tok  :)
Trodde vi sett de flesta av deras "aktiviteter", men det är ju ingen av oss som sitter vid datorn särskilt tidigt på morgnarna, så under natten och tidig morgon har vi aldrig sett vad de har för sig. Förrän nu! :)
Öppnade internet, och vips så satt de där och käkade frukost! Var bara tvungen att skicka ett bildmeddelande till Robin på våra små vänner hihi :)


                                         

Klockan är för lite för att kliva upp känns det som.
Mamma skulle höra av sig efter hon varit hos frissan, men dit är det ju några timmar ändå...
Hon har fixat en liten grej till mig :) som jag inte kunde fixa själv här hemma på grund av att vi inte har särskilt många gömställen i detta hus, och en viss någon fyller år i måra, och får ju inte se detta innan... :)

Näe nu ska jag gör att försök till att somna om, och när jag sen vaknar kanske jag ska ta itu med både dammsugning, skurning och ett byte av sängkläder.
Finns inte så mycket annat att pyssla med när vädret ser ut som det gör... När solen skiner brukar man ju inte känna sig så taggad att sitta inomhus. Lika bra att få det gjort.  :)

                                                                                                                                                                                     Tjing tjing!
                    
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2009-07-21 @ 07:14:11   


Åkte till Åsele på fredag kväll, för att under lördagen prata ihop oss om släktträffen som vi ska ha nästa år.
Vi var riktigt många som träffades ute i Söråsele, på grund av marknaden, så den här helgen blev lite av en släktträff i sig :)
Stafettpinnen är överlämnad till oss yngre den här gången, och det är rätt mycket som ska tänkas på när det väl kommer till kritan.
När vi sa hejdå på förra träffen, då kändes det som en evighet tills det var dags att börja planera, men nu sitter vi här och det är plötsligt knappt 11 månader kvar!
*iiiihhhh*
Jag kommer förvisso bära runt på ett litet knyte, så hur involverad jag verkligen kan vara vet jag inte. Men det kommer bli jättekul! :)

Köpte en ny jacka på markaden, en brun skinnjcka -och som jag har letat och letat efter sån så skulle jag bara ha den!
Kan förstås inte stänga den för tillfället, med magen som står rätt ut, men då har jag ju nåt att sträva efter att komma i haha :)
I ett av hörnen där vi knatade omkring sa Robin plötsligt "näe, kolla!"
Och där stod den. En av Thailands LSD-dockor hade fått en liten plats i ett av dessa stånd, lite tilltygad möjligen, men ändå.
Var bara tvungen att ta ett kort. :)

        

                                Originalen.....   :)

Fick en köks-manick av mamma och pappa också, som vi invigde igår kväll när vi kom hem. En sån där handdriven matberedare/salladsslunga beroende på vilka delar man väljer att använda.
Robin gjorde en sallad på bland annat morötter och vitkål, och jag fixade mig en äggröra.
Som jag har saknat att göra äggröra på det viset! När man bodde hemma var det ju bara sån som gällde. MUMS!

Bestämde också igår innan vi la oss att vi skulle ta en promenad när vi vaknade idag, så det gjorde vi.
Drack en kopp kaffe, och gick sen en runda på elljusspåret. Superskönt!
Och när vi kom hem igen så gjorde vi frukost med rostade mackor och juice och te. Mysfrukost helt enkelt! :)

Var iväg upp till Lillänge en sväng efter det, och köpte lite rabattkant på Rusta som vi ska sticka ner runt vinbärsbuskarna.
De var slut sist jag var upp dit, men nu fanns det faktiskt några så det var ju lika bra att slå till innan de tar slut igen.
Runt svartvinbärsbusken skulle jag kunna göra iordning på en gång, men runt "monstret" så vill jag helst kapa några grenar först så den ser lite snyggare ut innan...
Fast det är ju inte så svårt att rycka upp den här kanten sen och göra om det. Kanske ser bättre ut om man sticker ner runt båda buskarna samtidigt.
Äsch...

Snart får vi besök av mamma och pappa Albertsson, så man kanske skulle städat lite innan de dyker upp :)
Robin sitter framför tvn och tittar på tennis just nu, hur han orkar vet jag faktiskt inte, men jag fick i alla fall fixa kaffet för han kan visst inte gå därifrån.
Kan vara något av det tråkigaste som finns att titta på. Nja, kanske på delad plats med att sitta och stirra på en golftävling på tv då... . Det händer INGENTING. I flera timmar dessutom.
Helt sanslöst tråkigt...! Och hur nån sen kan tycka att det är "spännande" är för mig helt ofattbart. Sorry.

Nu är de här!
Hejsvejs :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2009-07-19 @ 15:52:22   

Jag tror i alla fall att det är en flicka... :)


Åh vad jag längtar till klockan blir halv tolv imorgon!
Det betyder S E M E S T E R !!   :)
Inget mer morgonplock, och inga kassapass på fyra veckor! Tjohoooo!

Började dagen med ett besök hos barnmorskan, där det bland annat skulle ritas in på en kurva hur magen växer :)
Egentligen gör man inte det förrän tidigast vecka 24, och jag är i 22+2 just nu, så hon gjorde en liten gissning på hur jag ligger till...
Min mage kommer tydligen "hamna högt" fick jag i alla fall höra, och om det nu betyder att jag inte sväller ut åt sidorna så kan det vara det bästa jag hört på länge haha!
Eller näe nu ljög jag ordentligt!!  Det ABSOLUT bästa jag hört idag är snookies hjärtljud!
(Snookie är alltså det lilla pyret som campar i min mage för tillfället, för er som inte vet)
"jag ska bara klämma lite för att kolla hur den ligger" var vad barnmorskan sa, och två sekunder senare hade hon hittat huvudet där nere, och smetade ut lite kladd över magen där hjärtat borde sitta.
Och fort som tusan gick det!
Fick en konstig känsla över mig när hon visade den lilla apparaten som mätte pulsen, och jag har säkert fel, men det kändes som att det var en liten "hon" som plaskade runt därinne.

Vi gick nog därifrån lite stoltare än när vi kom, både Robin och jag...
Fasiken vad häftigt... :)



Blev bjudna på middag på Eastern Palace av mamma och pappa ikväll, och jag åt så jag trodde jag skulle spricka!
Det är livsfarligt att äta buffé helt enkelt.
Men när det sen plötsligt "ingick" kaffe och dessert på maten kunde man ju inte tacka nej :)
Uj uj uj...
Konstigt nog finns det ALLTID plats för efterrätt, varför är det så?

*Tack så hemskt mycket för maten, och än en gång - Grattis på bröllopsdagen!*



Kom hem och skuvade ihop en hylla som vi(jag) tyckte behövdes nere i källaren.
Jon och Angelica fick en liten inköpslista av mig igår, inför deras Ikea-tripp dagen till ära :)
Värmeljusen var slut, gardinstänger till uterummet, och så hyllan "Molger" som nu pryder ett hörn av det förr så outnyttjade utrymmet utanför bastun
.
Thanx so much!  :)

Robin har precis åkt iväg ner till dem för att lämna tillbaka lite kläder som Jon lämnade här igår.
Grabbarna tog återigen och bastade, för att sen tappa upp ett bubbelbad och sippa rödtjut i sin tvåsamhet :)
(gay...)
Eller hur var det? Näää just ja, de hade ju faktiskt inte tänt några ljus! Tyckte de sa att det var där gränsen för det gick..
*tsss*




Om jag fortfarande inte var så fruktansvärt mätt, skulle jag koka mig en kopp te och lägga mig i badkaret jag också...
Det är ju tyvärr lite mer omständigt att bada nu än tidigare, det tar sån tid att fylla karet med vatten, och temperaturen vill inte riktigt lyda min vilja. Antingen så är det stekhett, eller för kallt  :(
Ska inte klaga för mycket dock, jag gillar faktiskt tanken på att ha en egen jacuzzi, känns liksom lyxigt :)

Nu är det en halvtimme till Seinfeld börjar, och trots att vi börjar halv sex båda två imorrn bitti så ska vi nog sitta uppe och kolla på det.
Robin är ledig i helgen, och jag är ju jäkligt ledig en bra tid framöver :) så det gör inget att vi slutar jobbveckan som zombies på morgonplocket kom vi fram till.
Det klarar vi :)

Tjingeling!


Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2009-07-16 @ 22:34:04   

Bara FYRA dagar kvar till semester!! :)

Kom precis innanför dörren - dyngsur!!
Var upp på jobbet för att hämta cykeln så jag kan ta mig till jobbet imorrn bitti, och blev ståendes kanske liiite för länge innan jag gav mig iväg.
Träffade Sussie, som kom tillbaka från semestern idag, och det skulle ju förstås pratas en massa!  :)
Jag har saknat den lilla tokan...
I alla fall så var det finväder när jag knatade in på Coop, men nu jäklar står det som spön i backen!
Hann ändå ta mig hem innan det började vräka ner ordentligt, och trots det så var jag blöt från topp till tå.
Hade då inte velat vara ute nu haha, det är som att himlen öppnat sig!

    

Vi var ner på Marité en sväng på lördag kväll, jag Robin och Tobbe. Grabbarna hade först varit ute och spelat tennis (såklart, som så ofta nuförtiden) och sen tog de en liten sittning i bastun.
Efter det åkte vi ner och träffade Jon och Angelica, jag drack en god alkoholfri drink som Robin köpte åt mig, men efter en och en halv timme lämnade jag sällskapet och tog bilen ut på frösön istället.
Sa att jag kunde hämta grabbarna när de vill hem, och tjugo över tolv kom det samtalet.
Mycket svårförstått däremot! :) Det var prat om tennis och fjäderfän, och från att jag skulle hämta dem vid järnvägsövergången, blev det bangårdsgatan(?) och sen tillslut busstorget..
När jag sen står där ovanför apberget ringer jag och kollar vart de tagit vägen, och får det jag då borde förstått, självklara svaret att de är på Subway :)
Jahapp.
Skickar ett sms där jag skriver "Kom direkt upp till parkeringen efter ni handlat så jag slipper köra runt en massa för att hitta er."
Men sex minuter senare ringer jag ändå och kollar hur läget ligger, och tro det eller ej men då står de här två muppskaften borta vid Gamla Teatern!
Jag säger då det....  :)
Efter mycket tjat från Robins sida skulle de sen ut för att spela en tennismatch till, klockan ett på natten, så jag skjutsade bort virrpannorna till björkbackaparken  *suck*
En timme senare var de inte helt oväntat hemma, med tanke på att de förmodligen inte sett bollen i mörkret..

Robin har åkt till Hallen och blir borta till imorrn. Själv ska jag ha familjen på middag och film ikväll, Madde är hemma några dagar så det blir trevligt det! :)
Sov ensam i sängen inatt, för lilla gubben somnade i soffan och det var omöjligt att få med honom därifrån.
Han vågade inte flytta på sig för att han trodde han skulle kräkas.
Han mådde så dåligt igår, och fick inte ens i sig ett glas vatten på hela dan... Han SÅG däremot inte så dålig ut, men magen klarade inte lördagen helt enkelt.
Inte bra att dricka så mycket alkohol älskling!  ;)
Det blev i alla fall till att vara hemma från jobbet idag, för han var helt slut efter att inte fått i sig nån form av vätska igår..

Sitter o pratar med Madde på msn samtidigt som jag skriver här, och nu blev det bestämt att vi ska laga thaimat -MUMS!
Så då ska jag gå och förbereda lite innan de dyker upp.


Tjolahopp!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2009-07-13 @ 16:47:47   

Mys mysigare mysigast :)

Megasoffan är äntligen på plats! :)
Jag mamma och pappa var till Dvärsätt och hämtade den igår kväll, och efter lite lagom stök så var den även ihopmonterad.
(Robin hade ALDRIG haft tålamodet till det dock...)
Inga hål för benen var färdigborrade, konstigt nog, men det löste sig tillslut.
- efter att pappa åkt ut på frösön och tillbaka för att hämta lite verktyg...
Vi hade ingen borr som var tillräckligt liten tyvärr :(

Men fint blev det! :)
Åh vad skönt att vardagsrummet börjar ta form! Nu måste vi bara bli av med alla indiska möbler, så vi kan handla lite nytt i vitt istället.
Det nya soffbordet står ju redan på plats, efter en mycket smidig blocket-affär från älsklingens sida :)

            

Men om någon av er som läser den här bloggen vill ha, eller känner nån som vill ha ,ett soffbord och en tv-bänk i mörkt indiskt  trä -call us!  ;)



Vaknade idag och hoppades på kalasväder, men icke.
Lite trist bara att vara ledig tre dagar utan att kunna fånga en enda solstråle...
Solen tittade dock fram på eftermiddagen, men inte tillräckligt för att jag skulle dragit ut en filt på gräsmattan och lagt mig..
Gick ner på stan och mötte Mari, handlade lite mat på Sibylla och tog en buss hem igen :)
Kan tala om att det var RIKTIGT gott med lite skräpmat!
Ville förstås att vi skulle spela lite badminton för att "förtjäna" det vi åt, men hon måste pratat sig ur det på nåt lurigt sätt, för det blev då aldrig av
.
                                                        

Men vi tog sen en promenad ner mot stan igen, så det kändes bra.

När vi knatade förbi Pause hörde jag en röst säga "det där kan man kalla kula!" och antog på två sekunder att det var mig han pratade om.
Men sen tänkte jag lite längre, och insåg att i gravid-sammanhang så ÄR inte detta en kula att prata om, utan han måste helt enkelt tyckt att jag såg tjock ut!!
Jävla skit oxå :(
Ååh, kan den inte bara växa liiiite till då, så jag slipper inbilla mig att folk kollar konstigt på mig...  *suck*



Vi har nu tagit oss hem till Hallen, och sitter för tillfället och väntar på lite mat.
LIte sen middag kanske, men vi kom iväg så sent hemifrån eftersom Robin dömde i en fotbollsfinal.
Och med hans domarkläder i baksätet under resan hit var det skönt att man inte tuppat av innan vi var framme.
Fy fasiken!
Trodde vi hade en död gammal get med oss ett tag haha :)


Nä nu verkar maten vara färdig, så då tar jag och packar ihop!
Kram på er därute!


 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2009-07-04 @ 21:18:25   

6 jobbtimmar till helg! Nice :)

Har fått första posten på eftersändning idag, adresserat till "Albertsson/Ekvärn" haha :)
DET kändes lite vuxet! Det var egentligen bara till mig, ett utskick från Ellos, så varför de slängt in Robins efternamn vet jag inte riktigt.
Kanske för att vi skickade in flyttanmälan för oss båda i samma formulär, och inte varsitt försig..?
I så fall kanske man kan vänta sig mer liknande post den närmaste framtiden :)

Robin har fixat min cykel, så idag blev det till att trampa hem från jobbet.
När jag cyklade förbi Polarbröds lagerställe, mitt emot djursjukhuset, stod en av "våra" gubbar och höll på att dra igen sista porten.
"Nämen hejsan, har du gjort kväll nu?"
Jodå, det hade jag ju svarade jag. Och vips undrade han om jag ville ha lite matbröd?
"Eh... jaaaa.... "    varför inte liksom? Så jag rullade fram till porten och han sprang in i sin lastbil för att hämta, vad jag trodde skulle räcka till en frukost eller två. Mörkt bröd bad jag om.
Glöm det!  :)
Tillbaka kommer han med fyra påsar, olika brödsorter.
"Du kanske vill ha en varm macka nån kväll också, så jag tog nån fler sort"
Varför? Jag måste då vara väldans snäll med gubben på jobbet, för han tyckte det bara var en gentjänst att få skänka lite bröd :)




Tackade så mycket och cyklade hemåt med ett leende.
Köpte en sallad till middag, en ny mjölk till Robin och en sojamjölk åt mig själv. Jättetörstig som jag var hällde jag upp ett STORT glas av min sojamjölk och började klunka i mig den.
"Men va i h*****e!"
Det kan ha  varit det äckligaste jag druckit på mycket mycket länge!!
Av nån dum anledning så tittade jag såklart inte på förpackningen när jag tog den ur hyllan, skulle egentligen ha en annan sort men den var slut, så jag ryckte första bästa och gick mot kassan.
Utan socker, utan salt.  *jippie*
Åh vad trött jag blir...

Inget jag rekomenderar helt enkelt.         

Somnade efter maten här i soffan och när jag vaknade kändes det som jag sovit i flera dygn, och jag hade ingen aning om var jag var nånstans. Sista kvällen i denna soffa dock, imorrn ska Mr Vardagsrum på plats! :)  *Tjoohooo!*
Pappa ska hjälpa mig hämta den på eftermiddagen, då inte Robin kan på grund av Storsjöcupen.
Godingen har hållt på med utbildning hela dan, och skulle ha matcher nu ikväll, och han trodde han skulle vara hemma vid tolv.
Jag har (förmodligen) gått och lagt mig innan han kommer hem, då jag börjar fem imorrn bitti.
 Lite trist att inte hinna se varann idag bara :(

Nu ska jag kasta mig i duschen, och sen bums i säng. Hoppas hoppas hoppas jag somnar bara, behöver alla timmar jag kan få. Men det  är ju SÅ svårt att hitta en bra position att ligga i nuförtiden. Jag som bara kan sova på mage har ju fått tänka om totalt....

Har förstås hunnit med en skål jordgubbar och mjölk idag också.
Ville bara nämna det.
:)

                                                                                                                                                                       Over and out.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2009-07-02 @ 22:20:04   

♥ Jordgubbar och glass i stora lass! ♥




Jag ÄLSKAR jordgubbar! Skulle förmodligen kunna äta en miljon stycken utan att lessna! :)


Fick skjuts ner på stan idag när jag slutade så Robin kunde ta bilen senare. Hann knappt komma in i första affären innan det var bestämt att jag skulle följa med Mari och Sara ut på ön och lägga oss i solen en stund.
Gick igenom Åhléns och köpte två nagellack (sorry gubben), och träffade sen tjejerna en våning upp.
Vi köpte lite sallad och dricka på Hemköp, och tog en sväng hit hem så jag kunde slänga på mig en bikini.
 
Parkerade sen våra rumpor på en filt i båthamnen och njöt av både solsken och mat. :)
Lagom till att salladen var slut var Sara less, så det blev ingen längre stund i finvädret, men om det håller i sig ska vi ta oss ut lite tidigare på fredag tänkte vi.
 

    (tredje försöket till en lagom bra bild, men det är FORTFARANDE en mupp
nere i högra hörnet som stör...suck!)


Klockan var ju ändå halv fyra innan vi hade tagit oss dit idag.
Jag stannade sen kvar ute hos mamma och pappa, och helt slut som jag var - och ofta är nuförtiden - gick jag upp och la mig på sängen i mitt gamla rum och somnade som en stock!

Helt plötsligt hör jag nån som säger "här har du jordgubbar med glass och grädde!" och innan jag vet ordet av så håller jag en stor skål i handen med just det i. Fattar ingenting, och fortfarande halvt sovandes lyckas jag i alla fall stoppa ner ena handen i grädden. Hinner också höra "spill inte ut det där i sängen nu" innan dörren åker igen. :)
Eh...jo litegrann hamnade faktiskt på sidan av *hrm*
Vaknar nog egentligen inte förrän jag tagit mig halvvägs genom jordgubbarna och glassen, men det var riktigt riktigt gott!!
Även den första hälften, jag lovar, trots att jag inte har så stora minnen av den haha :)

♥ Tack pappis!  ♥


    
lagom sömndrucken... och "nyäten" :)

Blev hämtad av godingen strax efter halv åtta, och han skulle iväg o spela tennis så han hade lite bråttom.
Blev i princip avsläppt här hemma, och jag tog och vattnade monstret lite innan jag tog en skål till med jordgubbar.
(Fick med en hel påse hem från ön! Rensade och klara att ätas *mums*)


Nej nu ska jag vila ögonen på Min stora kärlek, tills min stora kärlek kommer hem - i en annan bemärkning förstås  :)

Hej så länge!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2009-07-01 @ 21:22:04