Lördag.



Har idag satt i mig korv med bröd, korv utan bröd, och bröd utan korv... Och det var i princip allt.
(förutom två kannor kaffe)
Jo men visst, bra att man varierar kosten lite...?
Ville inte ha varken gröten pastan eller de bananer som lillan, förutom korv hon oxå, satt i sig idag...
...men att äta sex korv plus/minus bröd var väl inte riktigt vad jag hade tänkt.
Hmm nåja.

Igår fick vi i alla fall tacos! Och det var gott! :)
Blev bjudna på middag hemma hos Svensson/Öhrling jag och Alva, och fick snusa lite på bäbisen ♥
Lite feg har man dock allt blivit på två och ett halv år... Ujuj... Lämnade rätt kvickt tillbaka den lilla till sin mamma :P

Tacos åt vi även i onsdags jag och Alvan, då vi hade personalmöte på Dawes hemma hos Andrea.
Vi gillar tacos ;)
Det blev en ganska sen kväll, men det gjorde ju inte så mycket då vi hade ledig torsdag.


Skulle göra så mycket idag hade jag tänkt, men gissa hur långt jag kommit i den planeringen.
Två tvättmaskiner, en urkass handling på Coop - då jag insåg att jag inte skulle få plats med hur mycket som helst i cykelkärran då lillan oxå hade sin rumpa där - och så har jag pillat in alla bilder från telefonen till datorn.
Fått dem vidare hit? Njäää...
Fastnade istället framför Blocket när hon nappade efter lunchen, febrilt letandes efter möbler till den nya lyan.
B I L L I G A möbler. Är man lika rik som en kyrkråtta så är man. ;)

Lägenheten??
Jo den fick jag nyckel till i torsdags och ni kan ju gissa om det kändes bra när jag vred om låset för första gången :D *wiiiiie*
Fick med mig en syster, en islatte och en strut choklad och sen satt vi där och flinade en stund haha
Syster passade även på att hjula lite och stå på händer i mitt tomma vardagsrum ;)
Och lite senare tog vi en lite större "hipp hipp"-fika på Tages, då även med mamma och Alva..

Slänger in resten av veckan här nu när jag ändå håller på tror jag :P
Tisdagen spenderades först och främst på Djungelhuset. Tog cykel med kärra dit, lekte fram till och med lunch och sen cyklade jag vidare ut till mamma och pappa där lillan fick gå och lägga sig.
Då passade jag på att springa två varv runt elljusspåret! :D Undrar just när jag ska lära mig att andas och springa samtidigt bara...det har ännu inte hänt...vilket gör att jag håller på att svimma efter ett tag. Kalasbra.
Efter första rundan med Madde, förra fredagen innan vi drog och bowlade, så kände jag ett uns av träningsvärk i benen. Men inte den här gången. Vete fan vad det betyder... :/

Cyklade sen hem, svängde in på Matmästarn och köpte sallad, åt den och sen var det tack och hej! ZZzz!
Somnade som en stock bakom Alva när hon tittade på Bolibompa.


Om jag nu inte minns fel så var det i måndags Sandra och bäbis var förbi på en teskvätt?
Och om jag ändå minns fel så var det söndag kväll haha :P Dagarna bara rinner genom händerna på mig...

Snart är det i alla fall söndag IGEN, och imorrn bitti blir vi upplockade av mamma efter hon skjutsat syster till jobbet
-som igår klippte lugg och är dödssnygg just nu!! *saknar*
och sen lånar vi bilen och drar vi ut till Måläng där det kanske vankas tårta? ;) Födelsedag-hej för Sandra är det i alla fall :)


Nu är det tack och godnatt här.
Har bara en dag kvar innan jag måste lämna ifrån mig mitt barn igen... so let's make the most of it.





Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-16 @ 23:53:50   

Love/Hate





Det är en knepig känsla man har inför dessa söndagar...




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-16 @ 23:20:53   

Aaaaahh!


Men att jag ska behöva gråta varje gång jag hör henne sjunga...
helt sjukt så bra hon är! ♥


#kärlek


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-12 @ 23:46:51   

Ont överallt..


Att jag nu gärna hade amputerat skallen på grund av en grym huvudvärk som verkligen inte verkar ge med sig, eller att jag svettas och mår illa och känner mig allmänt ful och äcklig, så är det inte ens hälften av det onda.
Den biten som insåg ikväll att vi ligger nästan sextusen kronor back på våra huslån, trots extrapengar instoppade i kontot, den värker mest. Och om fyra dagar får jag en pisslön som ska fördelas på både detta och mitt nya pengaslukande boende. Tackar ödmjukast för att jag blev lovad 10 av de 15 procent man behöver i kontantinsats idag, men våndas hårt över den ränta jag fått på de sista 5...
Vill bara kräkas rakt ut över all denna skiiiiiit, och önskar för allt i världen att jag kunde vrida tillbaka tiden en stund, till barndomsben där det värsta som kunde hända var att man fick punka på ett cykeldäck, eller att någon bitit av fötterna på min barbiedocka..

Går och lägger mig med ett tungt tryck över bröstet, och hoppas för mina nära och käras skull att jag inte dör i en hjärtinfarkt i sömnen.

Punkt.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-11 @ 23:51:17   

Helt apropå.


Tror fan jag måste returnera min förbaskade badrumsvåg! Den visar ju konstant för mycket.. Nu även lite mer för mycket än på slutet.
Det om nåt måste väl vara ett godkänt återköp, right?

Äh. Fuck off.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-11 @ 21:58:03   

Hej! :)


Det va fan inte igår! OJ så latmasken har varit i mig på slutet. Eller 'slitmasken' kanske? Så fruktansvärt mycket som går runt i skallen just nu så jag hinner glömma hälften!!
Börjar med att gratulera Alvas kille, som idag blivit storebror :) hipp hipp HURRAAA! ❤❤ (och såklart ett stort grattis till hans älskade föräldrar) ni fattar nog inte hur glad jag är för eran skull idag! Har suttit och lipat flera gånger..

Är även tillbaka i huset nu, det är min flytta-in-söndag. Jag och smulan har hunnit med att både bråka och bli sams, - det är ett evigt klösande just nu..
En tur på hennes cykel upp till OKQ8 för att inhandla glass och sen sätta oss helt spontant på en gräsmatta och glatt vinka till varenda bil tills jag ramlade bakåt av skratt haha, och så även en rätt lång tur med henne i cykelkärran :)
Rackarns så skönt det må vara att bara sitta och åka sådär! Nästa gång tänker jag sitta i kärran, det ska hon ha klart för sig ;)

Träningsvärk i nacken känner jag *ajaj* efter nattens huvudsvängande, om än i princip nyktert, vilket va grymt skönt att kunna vakna och ta bilen till jobbet :D

En RIKTIGT bra helg har helt ärligt passerat, med tjekväll på fredagen med mor och systrar. Bowling (och kanske nån öl för mycket hehe men det vare värt) och sen häng hemma hos Johanna i hennes nya soffa tillsammans ned Nadja, innan vi faktiskt gick ut och dansade(!!) det har varit antingen för lite eller för mycket folk de senaste gångerna, eller fel skor, eller för blött.. ;)
Fan va nice!

Sitter på badrumsgolvet och skriver nu, inte kommit längre efter den välbehövda duschen och urtvättandet av doften av Plaza i håret, då jag totalt struntade i det innan jobbet idag. Men nuså.

Än en gång lovar jag att jag ska bättra mig på det här, kanske hinner jag den här veckan lägga upp en radda axplock av bilder sen sist, men det är för jäkla svårt att hitta den där extra tiden.. :/

Freeeeeedag får jag även nyckel till min nya lägenhet! Woop woop!
Helt sjukt ju.
Vilket förstås innebär dubbel boendekostnad, tills någon lägger ett vettigare bud på kåken. Hahaha hur man kan skambuda 300 lax UNDER utgångspris är för mig en ren gåta, så jag hoppas nån vänlig själ kommer och trissar upp det snart. Pinsamt.

Näe. Time to go. Dags att krypa ner bredvid mitt lilla hjärta ❤ som sen min hemkomst har skrubbsår på både armar och ben efter ett 'jag har saknat dig mamma-tjohej' där hon sprang lite för fort... Typiskt :(
Ett plåster på armbågen, och en massa 'stackars lilla Alva' så va hon dock rätt nöjd igen. Sötis.


Godnatt Östersund! Vi ses imorrn!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-10 @ 23:40:52